Näin valmistuu Harri Syrjäsen gulassikeitto
- Leikkaa paprikat suikaleiksi. Kuutioi perunat. Silppua sipuli ja leikkaa kirsikkatomaat puoliksi. Viipaloi valkosipulit. Hienonna lehtipersilja.
- Lisää oliiviöljyä kasariin ja ruskista jauiheliha. Heitä joukkoon sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki ja lisää tomaattipyree sekä chilijauhe ja paprikajauhe ja sekoita mausteet tasaisesti.
- Lisää tomaatit ja perunat, kuullota vielä hetken. Kaada kasariin valkoviini ja kiehauta.
- Lisää lihaliemi ja mausta suolalla ja pippurilla. Keitä noin 6 minuuttia ja lisää paprikat. Keitä hiljaa hymyillen vielä noin 10–15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
- Nosta annos lautasella ja lisää päälle ruokalusikallinen smetanaa ja hyppysellinen lehtipersiljaa. Tarjoa patongin kanssa.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!