Näin valmistuu Harri Syrjäsen italianpata 0:59

Harri Syrjäsen italianpata

Italianpadan tekovaiheet näet videolta!

Kokki Harri Syrjäsen italianpata valmistuu yhdessä kasarissa.

Ainekset

  • 400 g jauhelihaa
  • 2 dl minifusillipasta (6 minuutin)
  • 4 dl mietoa lihalientä
  • 1 dl punkkua jos kaapista löytyy
  • 1,5 dl pakasteherneitä
  • 1 punainen paprika
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 prk tomaattimurska
  • 1 rkl tomaattipyree
  • nippu oreganoa
  • nippu basilikaa

Valmistusohje

  1. Kuutioi paprika ja silppua sipuli ja valkosipuli.
  2. Leikkaa oregano ja basilika.
  3. Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, lisää sipuli ja valkosipuli sekä tomaattipyree.
  4. Sekoita hyvin ja lisää punkku, lihaliemi ja tomaattimurska. Odota, kunnes kiehuu ja lisää pasta.
  5. Keittele noin 8–10 minuuttia ja lisää paprika, herneet, oregano ja basilika.
  6. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!