Näin valmistuu Harri Syrjäsen lasagnekeitto:
- Kuori sipuli ja leikkaa ¼-renkaiksi. Pilko valkosipuli siivuiksi. Silppua basilika.
- Laita kasariin oliiviöljyä ja ruskista jauhelihaa hetki.
- Lisää sipuli ja valkosipuli jauhelihan joukkoon ja jatka ruskistamista, kunnes jauhelihassa on hyvä väri.
- Lisää tomaattipyree ja pyöräytä hetki ja kaada kasariin tomaattimurska ja lihaliemi.
- Anna kiehahtaa ja lisää pasta ja oregano. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Keittele hiljaa hymyillen 12–15 minuuttia, kunnes pasta on kypsä.
- Lisää lopuksi basilika. Nosta annos lautaselle ja lisää ruokalusikallinen creme fraichea päälle sekä raasta päälle parmesaania.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!