Harri Syrjäsen fajitas-pasta

syrjäsenresepti1

Harri Syrjäsen fajitas-pasta valmistuu yhdessä kasarissa.

Ainekset

  • Ainekset: 
  • 300 g broilerin sisäfileetä
  • 300 g pastaa
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 1 fajitas-mausteseospussi
  • 11 dl mietoa kanalientä
  • 1 lime
  • 1 tl kuivattuja chililastuja
  • 1 dl Tex Mex -juustoraaste
  • 1 dl creme fraiche
  • tortillalastuja
  • 0,5 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen fajitas-pasta:

  1. Leikkaa punasipuli puolirenkaiksi ja suikaloi paprika. Pilko valkosipulit pieneksi. Leikkaa broilerin sisäfileet kuutioiksi. 
  2. Paista broilerit lähes kypsäksi oliiviöljyssä, lisää punasipuli, paprikat, valkosipuli ja freesaa hetken aikaan. 
  3. Lisää fajitas-mausteseos ja sekoita. Ota lautaselle sivuun. '
  4. Lisää kasariin kanaliemi ja kiehauta. 
  5. Lisää pasta ja keittele hiljaa hymyillen noin 11–13 minuuttia, lisää mukaan broilerit ja kasvikset. 
  6. Sekoita ja keittele vielä 1–2 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. 
  7. Nosta annos lautaselle, lisää päälle creme fraichea sekä juustoraastetta ja purista päälle limemehua tuomaan raikkautta. 
  8. Murskaa päälle vielä muuta tortillalastu.

Lisää Harri Syrjäsen reseptejä löydät kokin Instagram-tililtä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!