Harri Syrjäsen tulinen kanapasta valmistuu näin:
- Suikaloi paprikat ja punasipuli. Leikkaa broileri paloiksi. Silppua lehtipersilja ja viipaloi jalapeno valmiiksi.
- Paista kasarissa broileria noin minuutin ja lisää paprika, sipulit, tomaatit sekä cajunmauste ja sekoita. Paista pari minuuttia, kunnes broileri on kypsää ja ota lautaselle sivuun.
- Lisää kasariin kanaliemi ja kiehauta. Lisää pasta ja keitä 12 minuutia.
- Lisää broileri ja kasvikset ja keitä hiljaa hymyillen vielä 2–3 minuuttia.
- Lisää puolikkaan limen mehu sekä lehtipersilja ja sekoita.
- Annostele lautaselle ja lisää päälle creme fraichea ja jalapenoviipaleita. Kruunaa annos limelohkolla
Lisää reseptejä löydät Harri Syrjäsen Instagram-sivuilta!