Neljä kesädrinkkiä
Tässä neljä viilentävää kesädrinkkiä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- Yhdelle
Aurinkodrinkki
- 2 dl omenamehua
- 2 dl hedelmäsoodaa
- 1 kiivi
Hedelmädrinkki
- 1 rkl hedelmäcocktail-purkkihedelmiä
- 1 dl mustaherukkamehutiivistettä
- 33 cl hedelmäsoodaa
Ananasdrinkki
- 2 rkl ananasmurskaa
- 33 cl mineraalivettä
- 1 sitruuna
Vale-kir
- 1 dl mustaherukkamehutiivistettä
- 30 cl alkoholitonta viiniä
Lisäksi tarvitset
- jääpaloja, cocktailmarjoja
Valmistusohje
1. Aurinkodrinkki: Täytä 1/3 lasista omenamehulla, täytä lasi hedelmäsoodalla. Laita viipaloitua kiiviä lasiin.
2. Hedelmädrinkki: Laita kukkurallinen ruokalusikallinen hedelmäcocktail-hedelmiä lasiin. Kaada päälle mustaherukkamehutiivistettä ja täytä lasi hedelmäsoodalla. Laita lasiin jääpaloja.
3. Ananasdrinkki: Laita 2 rkl ananasmurskaa lasiin, täytä mineraalivedellä, sitruunalla ja jääpaloilla.
4. Vale-kir: Kaada mustaherukkamehutiiviste lasiin, täytä alkoholittomalla viinillä, lisää jääpaloja tai cocktailmarjoja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka