BOUCHÉEPOHJA: Sekoita keltuaiset, vesi ja vehnäjauhot yhteen.
Vatkaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi
Yhdistä keltuais- ja valkuaismassat yhteen varovasti sekoittamalla.
Lisää lopuksi maissitärkkelys.
Pursota leivinpaperille halkaisijaltaan noin. 5 cm kokoisia pohjia (vähintään 20 kpl).
Pursottaessa pidä pursotinpussi paikallaan, näin saat pohjista puolipallon muotoisia.
Paista pohjia 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia
KOSTUTUS: Keitä kahvi espressokeittimellä
TÄYTE: Keitä kahvi kahvinkeittimessä.
Kiehauta kahvi ja viski kattilassa, lisää joukkoon sokeri.
Jäähdytä huoneenlämpöiseksi
Vaahdota voi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kädenlämpöinen kahviviski ohuena nauhana vaahdon joukkoon.
KUORRUTE: Lämmitä kerma. Lisää cappuccinojauhe.
Kaada paloitellun suklaan päälle. Sekoita tasaiseksi.
Lisää voi ja sekoita. Jäähdytä seos.
LEIVOSTEN VALMISTUS: Käännä 10 pohjaa paistopuoli alaspäin. Kostuta kevyesti pohjat espressokahvilla. Levitä pohjille aprikoosimarmeladia. Pursota kahvikreemiä leivospohjalle.
Kostuta toista leivospohjaa kevyesti ja dippaa cappuccinokuorrutteessa. Paina kansi kahvikreemin päälle. Tee leivinpaperista spritsauspussi.
Lämmitä hieman kuorruttamisesta ylijäänyt cappuccinokuorrute ja laita se leivinpaperista tehtyyn spritsauspussiin. Viimeistele leivokset cappuccinokuorruteraidoille ja kahvipavuilla.
Aseta leivokset leivoskapseleihin ja laita tarjoiluastiaan