Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
Sulata voi ja anna jäähtyä.
Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää muna-sokerivaahtoon vuorotellen jauhoseos, voisula ja maitokahvi ja sekoita varovasti tasaiseksi.
Jaa taikina kahdelle uunipellille ja paista kypsäksi n. 6-8min.
Kumoa valmis pohja sokeroidulle leivinpaperin päälle ja ota 7cm muotilla 20 kpl leivospohjia.
TÄYTTEEN VALMISTUS:
Laita liivatelehdet likoamaan.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoita rahkan joukkoon Nescafe ja viski.
Lämmitä 2 rkl vettä ja pikakahvijauhetta ja sulata liivatteet joukkoon.
Sekoita hyvin liivateneste rahkaseokseen.
Yhdistä lopuksi kaikki täytteen aineet keskenään.
Laita massa pursotuspussiin.
Sekoita kaikki kostutusaineet keskenään.
MARENKI:
Vatkaa valkuaiset ja 1 rkl sokeria vaahdoksi sähkövatkaimella.
Laita kattilaan sokeri sekä vesi ja anna veden imeytyä sokeriin.
Kuumenna sokeria hämmentämättä, kunnes sokeri on sulanut kokonaan.
Keitä sokeria, kunnes lämpötila on 124 astetta ja ota kattila pois lämmöltä.
Kaada sokeri kapeana nauhana valkuaisvaahtoon koko ajan vatkaten.
Jatka vatkaamista 10-15 minuuttia kunnes italialainen marenki on kokonaan jäähtynyt, kovaa ja kiiltävää.
Pursota viimeisenä leivoksen päälle ja paahda marengin pintaa kaasupolttimolla
LOPUKSI:
Kostuta pohjat
Pursota ensimmäisen pohjan päälle, laita toinen leivospohja täytteen päälle.
Pursota marenki toisen pohjan päälle ja paahda kaasupolttimella lopuksi.