Aloita keittämällä kahvi kahvinkeittimellä ja espresso espressokeittimellä.
DONITSIT: Sekoita kylmä maito ja lämmin kahvi keskenään. Varmista, että seoksesta tulee kädenlämpöistä. Liota hiiva maitokahviseokseen. Lisää joukkoon sokeri, suola ja kananmuna. Sekoita joukkoon puolet vehnäjauhoista ja vatkaa taikinaa, jotta taikina saa ilmaa ja sitkoa muodostuu. Vaivaa joukkoon loput jauhot ja vaivaamisen loppuvaiheessa lisää pehmeä voi joukkoon. Kohota taikina noin 15 min. Kaulitse taikina noin 1 cm paksuiseksi ja leikkaa siitä 8 cm halkaisijaltaan olevalla muotilla 10 kpl donitseja. Kohota. Lämmitä öljy 180 asteiseksi. Paista donitsit öljyssä.
TÄYTE: Vatkaa vaniljatuorejuusto, sokeri, appelsiinin kuoriraaste pehmeäksi. Lisää joukkoon espresso ja kerma. Vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi.
TÄYTÄ DONITSIT: Tee veitsellä reikä donitsiin donitsin ”kyljen” kautta ja pursota täyte pursotinpussia käyttäen donitsin sisään
KUORRUTA JA KORISTELE DONITSIT: Sekoita kaikki ainekset keskenään, ja varmista että koostumus on hyvä. Dippaa donitsit kuorrutteeseen ja valuta ylimääräinen kuorrute pois. Koristele donitsit valkosuklaa raidoilla ja värikkäillä nonparelleilla