KAHVI-KINUSKIVAAHTO: Valmista ensin kahvi-kinuskivaahto. Kiehauta kuohukerma, fariinisokeri ja pikakahvijauhe kattilassa ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos laakeaan astiaan ja vie pakastimeen jäähtymään. Jos leipomisessa ei ole kiire, voi tämän tehdä jo edellisenä päivänä. Kun seos on kokonaan kylmä, vaahdota seos kuohkeaksi vaahdoksi.
VANILIJAJÄÄDYKE: Vaahdota jäädykkeen munat, keltuainen ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa vispikerma toisessa astiassa ja lisää se munavaahdon joukkoon. Levitä seos leivinpaperoituun vuokaan n. 22cm x30cm. Jätä jäädyke n.2cm paksuiseksi kerrokseksi. Vie pakastimeen.
KEKSILEVY: Vaahdota huoneenlämpöinen voi sekä sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja paista 175 asteessa n. 10min.
KAHVIPITSI: Tee kahvipitsit sillä aikaa, kun mantelikeksi on uunissa. Sekoita pikakahvijauhe kiehuvaan veteen. Lisää sen joukkoon öljy sekä vehnäjauho. Sekoita tasaiseksi. Laita paistinpannu kuumenemaan. Kaada kuumalle pannulle läikkä taikinaa ja anna veden haihtua pois. Nosta pitsi talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin. Ripottele päälle tomusokeria siivilän avulla. Katso, ettei paistinpannu pääse kuumenemaan liikaa ja pitsi palamaan.
KAHVIVAAHTO: Laita ainekset korkeaan astiaan (esim. 1l pakasterasia), johon sähkövatkaimen koukut juuri mahtuvat. Vaahdota seosta, kunnes se on marenkimaisen kuohkeaa.
KOSTUKE: Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sekoita joukkoon pikakahvijauhe. Kun kaikki komponentit ovat valmiita, aloita kahvi-kinuski-hempukoiden kasaaminen laseihin. Laita kahvi-kinuskivaahto pyöreällä tyllalla varustettuun pursotinpussiin. Pursota lasin pohjalle kahvi-kinuskivaahtoa. Aseta vaahdon päälle pyöreällä muotilla leikattu keksi, joka on kostutettu kahvilla. Leikkaa samalla muotilla jäädykkeestä kiekko ja laita se keksin päälle. Toista vielä kahteen kertaan vaahto, keksi ja jäädyke. Laita päällimmäiseksi kahvivaahtoa ja koristele annos kahvipitsillä.