POHJA: Pese raparperit ja punajuuri hyvin. Kuori molemmat ja säästä kuoret koristelua varten. Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi ja purista raastetusta punajuuresta mehut talteen. Pilko raparperit pieniksi paloiksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää punajuuriraasteet ja öljy. Siivilöi kuivat aineet sekaan ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi pilkotut raparperit ja hienonnetut rosmariinit taikinaan ja sekoita varovasti nuolijalla. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun 24 cm vuokaa. Paista uunissa 175 asteessa noin 50 minuuttia.
KARAMELLISOIDUT PUNAJUURENKUORET: Keitä vesi ja sokeri kiehuvaksi ja lisää punajuurenkuoret ja keitä noin 10-15 min. Siivilöi seos ja aseta kuori kerrallaan leivinpaperin päälle. Paista 175 asteessa noin 10-15 min.
KUORRUTUS ja KORISTELU: Laita kulhoon tuorejuusto, galaze ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi.
PUNAJUURI GALAZE: Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi.