ANANASKIRSIKAT: Halkaise kirsikat. Keitä ne sokerivedessä noin 10 minuutta. Nosta kuivumaan. Viimeistele tomusokerilla.
POHJAN VALMISTUS: Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kaneli. Kääntele varovaisesti taikinaan. Lisää vaahtoon porkkanaraaste ja öljy. Kaada taikina voideltuun n. 2 litran kahvikakkuvuokaan. Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja kumoa kakku leivinpaperin päälle.
PORKKANAKINUSKI: Raasta porkkana ja ”tee” mehu mehulingolla. Laita porkkanamehu-, raaste ja sokeri kattilaan ja keittele matalalla lämmöllä, kunnes liemestä tulee siirappimaista (n. 20 min.) Siivilöi siirappi ja mittaa sivuun 2 dl. Kaada 2 dl siirappia ja 2 dl kuohukermaa puhtaaseen kattilaan ja kiehauta. Anna kiehua, kunnes seos muuttuu kinuskimaiseksi. Tarvittaessa suurusta perunajauhoilla
PORKKANAKIEHKURAT: Leikkaa porkkanasta kuorimaveitsellä ohuita siivuja. Laita porkkanasiivut, vesi ja sokeri kasariin ja anna porista hiljalleen n. 10-15 minuuttia. Siirrä porkkanasuikaleet leivinpaperille ja laita uuniin noin 15 minuutiksi kuivumaan 110 asteeseen. Ota suikaleet uunista ja kierrä tikun, kauhanvarren tms. ympärille kuivumaan.
PORKKANAKAKUN VIIMEISTELY: Kaada kinuskia kakun päälle ohut kerros ja mikäli sitä jää yli tarjoile kakun kanssa. Koristele porkkanakiehkuroilla, cookie-muruilla ja ananaskirsikoilla.