1. Masalatee: Kiehauta vesi. Lisää joukkoon teelehdet, sokeri, kardemummansiemenet ja kaneli ja anna kiehua parin minuutin ajan. Kaada joukkoon maito, kiehauta ja alenna lämpöä. Hauduta alhaisimmalla lämmöllä noin 10 minuutin ajan. Siivilöi ja tarjoile kuppeihin.
2. Minttutee: Kiehauta vesi. Lisää joukkoon teelehdet, sokeri ja mintunlehdet ja anna kiehua parin minuutin ajan. Siivilöi ja tarjoile kuppeihin. Lisää koristeeksi muutama mintunlehti.
3. Inkivääritee: Hienonna tuore inkivääri. Kiehauta vesi, lisää teelehdet, sokeri ja inkivääri. Kiehauta parin minuutin ajan. Kaada joukkoon maito, kiehauta ja alenna lämpöä. Hauduta alhaisimmalla lämmöllä noin 10 minuutin ajan. Siivilöi ja tarjoile kuppeihin.