MasterChef: Korean Chicken – Ollin resepti

mc_eps11_kierros2_annos_olli_kuvaaja_juuli_aschan_1

MasterChef Suomi -sarjan 11. jaksossa kilpailijoiden mysteeriboxista paljastuu 90 minuuttia aikaa, jonka kilpailijat saavat itse jakaa kahdelle kokkauskierrokselle.

Ainekset

  • Kanankoipia tai siipiä
  • 500 g maustamatonta jugurttia
  • suolaa
  • 1,5 dl maissijauho
  • 1,5 dl vehnäjauho
  • ½ dl sesamöljy
  • 2 kevätsipulia
  • ½ dl valkoviinietikka
  • 10 cm pala inkivääriä raastettuna
  • 3 rkl gocjuchang
  • ½ dl mirin
  • ½ dl valkoviinietikka
  • ½ dl valkoviini
  • suola
  • 1 dl valkoviinietikka
  • 2 dl sokeri
  • 3 dl vettä
  • 2 porkkanaa
  • 1 kurkku
  • 1 jalopeno

Valmistusohje

Laita kanat jugurriin marinoitumaan 15min. pyörittele jauhoseoksessa ennen friteeraamista. Ensin 12-15min 150c öljyssä. Toisen kerran 195c öljy 3-5min kunnes hyvä väri.

Laita kaikki ainekset pannulle ja anna hautua kastikkeen kunnes sticky ja maut kohdillaan. Kaada valmiiden kanojen päälle.

Valmista 1-2-3 liemi. Leikkaa vihannekset ja laita marinoitumaan.

Koristele sipulirenkailla ja sesam siemenillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!