Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Tähtien rosolli, Veronican resepti

MasterChef24_joulu_EPS01_VERONICA_kuva_juuli_aschan_sveins_sveins__photo_juuli_aschan_branditoimisto_muud6965
Julkaistu 17.12.2024 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan joulukauden resepti.

Rosolli

  • 2 keitettyä punajuurta
  • 1 keitetty porkkana
  • puolikas omena
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • ranskalaista rakuunaa
  • 1 suolakurkku
  • suolaa
  • sokeria

Kastike

  • 1 dl kuohukermaa
  • 0,5 dl punajuurimehua
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl sokeria

Valmistusohje

Pilko keitetty punajuuri, porkkana, suolakurkku ja omena. Sekoita ne keskenään kulhoon. Hienonna ranskalainen rakuuna ja sekoita rosollin sekaan.

Vaahdota kuohukerma, lisää valkoviinietikka, suola, sokeri, punajuurimehu ja sekoita.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit