Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Rosolliina, Sabinan resepti

MasterChef24_joulu_EPS01_SABINA_kuva_juuli_aschan_sveins_sveins__photo_juuli_aschan_branditoimisto_muud6961
Julkaistu 17.12.2024 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan joulukauden resepti.

Ainekset

  • puolikas omena
  • puolikas päärynä
  • puolikas punajuuri
  • puolikas suolakurkku
  • Valio voita paistamiseen
  • sokeria karamellisoimiseen
  • loraus vaahterasiirappia
  • 1 dl kuohukermaa
  • smetanaa tai Creme Fraichea
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • mintun lehtiä ja kukkia koristeluun

Valmistusohje

Kuutioi omena ja päärynä. Karamellisoi pannulla voissa ja sokerissa. Lisää tilkka vaahterasiirappia sen jälkeen. Maista.

Vatkaa kuohukerma. Purista sitruunan mehua creme fraichen tai smetanan sekaan. 

Kuutioi punajuuri, suolakurkku. Sekoita kaikki keskenään ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit