Nopea rosolli
Julkaistu
Perinteinen rosolli valmistetaan mieluiten jo paljon etukäteen, jotta se saa maustua oikein hyväksi. Tämän rosollivariantin voi kuitenkin valmistaa juuri ennen tarjoilua. Muista kuitenkin, että tarvitset keitettyjä, kylmiä perunoita.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 1 prk matjessilliä
- 1 talviomena
- 1 etikkakurkku
- 3 keitettyä, kylmää perunaa
- 7 dl kuutioituja punajuuria
- 1 dl kermaviiliä
- 1 rkl makeaa sinappia
- ripaus jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuutioi matjessilli, omena, etikkakurkku ja perunat, sekoita.
2. Sekoita kermaviili, sinappi ja pippuri.
3. Sekoita kermaviilisekoitus ja kuutioidut punajuuret silliseokseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku