Perinteinen rosolli valmistetaan mieluiten jo paljon etukäteen, jotta se saa maustua oikein hyväksi. Tämän rosollivariantin voi kuitenkin valmistaa juuri ennen tarjoilua. Muista kuitenkin, että tarvitset keitettyjä, kylmiä perunoita.

Neljälle

  • 1 prk matjessilliä
  • 1 talviomena
  • 1 etikkakurkku
  • 3 keitettyä, kylmää perunaa
  • 7 dl kuutioituja punajuuria
  • 1 dl kermaviiliä
  • 1 rkl makeaa sinappia
  • ripaus jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuutioi matjessilli, omena, etikkakurkku ja perunat, sekoita.

2. Sekoita kermaviili, sinappi ja pippuri.

3. Sekoita kermaviilisekoitus ja kuutioidut punajuuret silliseokseen.

Tuoreimmat aiheesta

Rosolli