MasterChef VIP: Miskan Voimaannuttavan Voiset Voitaikinaleivokset – Miska Haakanan resepti
MasterChef VIP -sarjan kahdeksannessa jaksossa valmistettiin voitaikina.
Lihatäyte
- 400 g Naudan jauhelihaa
- 1 kpl Sipuli
- 1 kpl Valkosipulinkynsi
- 1 rkl Punaviinietikkaa
- 1 pallo Mozzarellaa
- 1 tlk Kokonaisia tölkki tomaatteja
- Oregano
- Basilika
- Pippuri
- Suola
Valmistusohje
Valmista voitaikina ohjeenmukasesti.
Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota öljyssä pannula. Purista tölkkitomaatit murskaksi pannulle. Lisää etikka, oregano, basilika ja paprikajauhe. Keitä kasaan.
Ruskista jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Yhdistä kaikki jauheliha ja tomaattikastike keskenään.
Tee voitaikinasta pyöreä kiekko. Aseta kiekolle mozzarellaa ja jauhelihatäytettä. Sulje taikinakiekko. 5. Paista 200 asteisessa uunissa noin 17 minuuttia. 6. Koristele tuoreen oreganon lehdillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku