MasterChef: Totuus löytyy tomaatista – Timon resepti
MasterChef Suomi -kauden toisessa jaksossa valmistettiin annos tomaatista.
Pastataikina
- 100 g Vehnäjauhoja
- 1 kpl Kananmuna
Täyte
- 1 kpl Sipuli
- 2 dl Kanttarelleja
- 100 g Tomaattimurskaa
- Suolaa
- Pippuria
Liemi
- 2 dl Tomaattimehua
- Suolaa
- Sokeria
- Mustapippuria
- Basilikaa koristeeksi
Valmistusohje
Sekoita jauhot ja kananmuna. Vaivaa pastataikinaa 5-10 min. Laita kelmun sisään tasaantumaan noin puoleksi tunniksi.
Paista silputtu sipuli ja kanttarellit. Laita tomaatti tehosekoittimeen ja purista/valuta neste pois. Lisää tomaatti kanttarellien ja sipulien sekaan ja mausta. Keitä kasaan ja jäähdytä.
Keitä tomaattimehu kasaan ja mausta suolalla ja pippurilla ja sokerilla
Työstä pastataikina pastakoneella ja tee tortellinit.
Keitä tortellinit ja kokoa annos. Käytä koristeeksi basilikaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku