Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Matjessilli Continental

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on epätavallinen muunnos matjessillistä. Silli saa lepäillä konjakkisessa marinadissa yli yön. Jännä laji sillipöytään.

Neljälle

  • 2 rasiaa matjessillipaloja
  • hillosipulia
  • ruohosipulisilppua

Marinadi

  • ½ dl fariinisokeria
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1-2 rkl vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja pippuria
  • 2 rkl konjakkia

Valmistusohje

1. Valuta sillipalat ja laita ne syvään kulhoon.

2. Sekoita marinadin ainekset ja kaada sillien päälle. Laita maustumaan jääkaappiin vähintään 3-4 tunniksi, mieluiten yli yön. Asettele tarjoiluvadille ja koristele hillosipuleilla sekä ruohosipulisilpulla.

Tuoreimmat aiheesta

Maustesilli