Punssisilli
Valmiiksi liotetut sillit helpottavat säilömistä. Tässä on uusi sillimuunnelma punssilla – uskallatko kokeilla?
- Ruokavalio: Gluteeniton
1 satsiin
- 1 prk liotettua säilykesilliä
- 1 punasipuli, viipaleina
- 2 rkl tilliä, hienonnettuna
- 1 rkl kidesokeria
- 1 tl neilikoita, murskattuna
- 1 tl maustepippuria, murskattuna
- ½ dl ketsuppia
- 1-2 rkl majoneesia
- ½ dl punssia
Valmistusohje
1. Paloittele sillit viistoiksi paloiksi.
2. Lado vuorotellen tilliä, sokeria, mausteita ja silliä astiaan, anna vetäytyä pari tuntia.
3. Sekoita majoneesi, ketsuppi ja punssi, kaada sillille. Anna vetäytyä vuorokausi. Koristele sipulilla ja tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Mokkapalamutakakku
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti