Valmiiksi liotetut sillit helpottavat säilömistä. Tässä on uusi sillimuunnelma punssilla – uskallatko kokeilla?

1 satsiin

  • 1 prk liotettua säilykesilliä
  • 1 punasipuli, viipaleina
  • 2 rkl tilliä, hienonnettuna
  • 1 rkl kidesokeria
  • 1 tl neilikoita, murskattuna
  • 1 tl maustepippuria, murskattuna
  • ½ dl ketsuppia
  • 1-2 rkl majoneesia
  • ½ dl punssia

Valmistusohje

1. Paloittele sillit viistoiksi paloiksi.

2. Lado vuorotellen tilliä, sokeria, mausteita ja silliä astiaan, anna vetäytyä pari tuntia.

3. Sekoita majoneesi, ketsuppi ja punssi, kaada sillille. Anna vetäytyä vuorokausi. Koristele sipulilla ja tillillä.

Tuoreimmat aiheesta

Maustesilli