Keltainen silli
Tämä sinappikastikesilli on herkullinen sillipöydässä tai lounaana.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kolmelle-neljälle
- 3 liotettua sillifileetä
Kastike
- 4 munankeltuaista
- 3 rkl etikkaa
- 1 iso keltasipuli, raastettuna
- 2 rkl voita
- 1 tl sinappia
- suolaa
- 2 tl fariinisokeria
- hienonnettua ruohosipulia
Valmistusohje
1. Paloittele sillit. Sekoita keltuaiset, etikka, sipuliraaste, voi, sinappi, suola ja sokeri kattilassa. Kuumenna miedoimmalla lämmöllä samalla voimakkaasti vatkaten kunnes kastike sakenee. Siitä tulee hieman rakeinen sipulin takia.
2. Anna jäähtyä, kääntele mukaan sillit ja mausta suolalla. Aseta vadille, koristele ruohosipulilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku