Keltainen silli
Tämä sinappikastikesilli on herkullinen sillipöydässä tai lounaana.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kolmelle-neljälle
- 3 liotettua sillifileetä
Kastike
- 4 munankeltuaista
- 3 rkl etikkaa
- 1 iso keltasipuli, raastettuna
- 2 rkl voita
- 1 tl sinappia
- suolaa
- 2 tl fariinisokeria
- hienonnettua ruohosipulia
Valmistusohje
1. Paloittele sillit. Sekoita keltuaiset, etikka, sipuliraaste, voi, sinappi, suola ja sokeri kattilassa. Kuumenna miedoimmalla lämmöllä samalla voimakkaasti vatkaten kunnes kastike sakenee. Siitä tulee hieman rakeinen sipulin takia.
2. Anna jäähtyä, kääntele mukaan sillit ja mausta suolalla. Aseta vadille, koristele ruohosipulilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi