Keltainen silli

Tämä sinappikastikesilli on herkullinen sillipöydässä tai lounaana.

Kolmelle-neljälle

  • 3 liotettua sillifileetä

Kastike

  • 4 munankeltuaista
  • 3 rkl etikkaa
  • 1 iso keltasipuli, raastettuna
  • 2 rkl voita
  • 1 tl sinappia
  • suolaa
  • 2 tl fariinisokeria
  • hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohje

1. Paloittele sillit. Sekoita keltuaiset, etikka, sipuliraaste, voi, sinappi, suola ja sokeri kattilassa. Kuumenna miedoimmalla lämmöllä samalla voimakkaasti vatkaten kunnes kastike sakenee. Siitä tulee hieman rakeinen sipulin takia.

2. Anna jäähtyä, kääntele mukaan sillit ja mausta suolalla. Aseta vadille, koristele ruohosipulilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!