Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Keltainen silli

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä sinappikastikesilli on herkullinen sillipöydässä tai lounaana.

Kolmelle-neljälle

  • 3 liotettua sillifileetä

Kastike

  • 4 munankeltuaista
  • 3 rkl etikkaa
  • 1 iso keltasipuli, raastettuna
  • 2 rkl voita
  • 1 tl sinappia
  • suolaa
  • 2 tl fariinisokeria
  • hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohje

1. Paloittele sillit. Sekoita keltuaiset, etikka, sipuliraaste, voi, sinappi, suola ja sokeri kattilassa. Kuumenna miedoimmalla lämmöllä samalla voimakkaasti vatkaten kunnes kastike sakenee. Siitä tulee hieman rakeinen sipulin takia.

2. Anna jäähtyä, kääntele mukaan sillit ja mausta suolalla. Aseta vadille, koristele ruohosipulilla.

Tuoreimmat aiheesta

Maustesilli