Kuminasilli
Julkaistu
Jännittävä sillisäilyke, jossa on paljon mausteista makua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle-kuudelle
- 1 prk liotettuja sillifileitä
- 2 keltasipulia, viipaleina
- 1 iso nippu tilliä, hienonnettuna
Liemi
- 2 dl valkoviinietikkaa
- 1 dl kidesokeria
- 10 valkopippuria
- 10 maustepippuria
- 2 laakerinlehteä
- 1-2 tl kuminaa
Valmistusohje
1. Paloittele sillit. Kuumenna liemi kiehuvaksi niin että sokeri sulaa. Anna jäähtyä.
2. Lado vuorotellen silliä, sipulia ja tilliä kulhoon, kaada liemi päälle. Anna vetäytyä 1 vuorokausi ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku