Silliä punaisessa kastikkeessa

Tämän ihanan silliruoan voit valmistaa tarjoilupäivänä.

Neljälle

  • 4-6 matjesfileetä paloina
  • 1 punasipuli
  • 1 dl tilliä, hienonnettuna
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • ¾ dl kidesokeria
  • 2 dl tomaattimehua
  • muutama tippa tabascoa
  • hieman vastajauhettua mustapippuria
  • halutessasi, 2 rkl sherryä

Valmistusohje

1. Laita sillipalat vadille. Hienonna sipuli ja tilli ja asettele ne sillien ympärille.

2. Sekoita viinietikka, öljy, sokeri ja tomaattimehu, sekoita kunnes sokeri on sulanut. Mausta tabascolla, pippurilla ja sherryllä. Kaada liemi sillien päälle, anna sillin vetäytyä muutama tunti ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.