Silliä punaisessa kastikkeessa
Tämän ihanan silliruoan voit valmistaa tarjoilupäivänä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 4-6 matjesfileetä paloina
- 1 punasipuli
- 1 dl tilliä, hienonnettuna
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 2 rkl ruokaöljyä
- ¾ dl kidesokeria
- 2 dl tomaattimehua
- muutama tippa tabascoa
- hieman vastajauhettua mustapippuria
- halutessasi, 2 rkl sherryä
Valmistusohje
1. Laita sillipalat vadille. Hienonna sipuli ja tilli ja asettele ne sillien ympärille.
2. Sekoita viinietikka, öljy, sokeri ja tomaattimehu, sekoita kunnes sokeri on sulanut. Mausta tabascolla, pippurilla ja sherryllä. Kaada liemi sillien päälle, anna sillin vetäytyä muutama tunti ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku