Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Silliä punaisessa kastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämän ihanan silliruoan voit valmistaa tarjoilupäivänä.

Neljälle

  • 4-6 matjesfileetä paloina
  • 1 punasipuli
  • 1 dl tilliä, hienonnettuna
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • ¾ dl kidesokeria
  • 2 dl tomaattimehua
  • muutama tippa tabascoa
  • hieman vastajauhettua mustapippuria
  • halutessasi, 2 rkl sherryä

Valmistusohje

1. Laita sillipalat vadille. Hienonna sipuli ja tilli ja asettele ne sillien ympärille.

2. Sekoita viinietikka, öljy, sokeri ja tomaattimehu, sekoita kunnes sokeri on sulanut. Mausta tabascolla, pippurilla ja sherryllä. Kaada liemi sillien päälle, anna sillin vetäytyä muutama tunti ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Maustesilli