Paloittele valkosuklaa mikroaaltouunin kestävään astiaan. Sulata suklaata varovaisesti mikrossa, n. 30 sekuntia kerrallaan ja sekoita välillä, kunnes suklaa alkaa sulaa. Vaihtoehtoisesti voit sulattaa suklaan vesihauteessa juuri ja juuri juoksevaksi. Sekoita hyvin ja muista, että vettä ei saa roiskua suklaaseen ja että valkosuklaa palaa helposti pohjaan.
Vaahdota kerma ja vispaa voimakkaasti joukkoon tuorejuusto. Kaada nauhana joukkoon sulatettu, vähän jäähtynyt suklaa koko ajan vatkaten. Mausta mieleiseksi.
Puhdista ja viipaloi mansikat. Kerää puhtaat ja syötäväksi sopivat koristeet luonnosta tai käytä sitruunamelissan lehtiä.
Täytä kaurakupit valkosuklaamoussella ja mansikkaviipaleilla juuri ennen tarjoilua. Koristele kauniisti.
Reseptit: Arja Elina Laine, Arjan Ruokaviestintä tehnyt Yellow Tailille