Pohja:
Murskaa keksit. Sulata 90g voita, ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Painele seos voideltuun irtopohjavuokaan (halkaisija 18cm).
Juustokakku:
Laita liivatteet likoamaan. Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä kaikki ainekset. Sekoita liuenneet liivatteet, joista olet puristanut ylimääräisen veden pois, tilkkaan kuumaa nestettä. Sekoita täytteeseen.
Omenatäyte:
Pilko 3 omenaa pieniksi kuutioiksi. Sekoita kattilassa kaikki ainekset ja karamellisoi omenan paloja hetki. Levitä omenakuutiot irtopohjavuokaan keksiseoksen päälle. Levitä omenoiden päälle juustokakku täyte. Aseta kylmään hyytymään.
Karamellisoi samassa kattilassa loput 2 omenaa, jotka on leikattu ohuiksi lohkoiksi. Asettele omenalohkot valmiin kakun päälle ympäri kakkua muodostaen ”ruusun”. Tarjoile kinuskikastikkeen kanssa.
Kinuskikastike:
Keitä kaikkia aineksia kattilassa. Anna kiehua ja sen jälkeen keittele 5-10min keskilämmöllä. Tarjoile omenajuustokakun kanssa.