Piparipalat valmistuvat näin:
Valmistusaika: n. 30 min sulatus + 5 min paisto + 15 min
Annoksia: noin 36 kpl piparipalaa
- Sulata piparitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan
- Paista piparitaikinalevyjä leivinpaperilla päällystetyllä pellillä uunissa 200 asteessa noin 5–7 minuuttia. Paksut piparitaikinalevyt saavat jäädä hieman pehmeäksi sisältä.
- Anna paistettujen piparitaikinalevyjen jäähtyä kunnola ja valmista sillä välin kuorrute. Vatkaa kulhossa sähkövatkaimella huoneenlämpöinen voi ja tuorejuusto. Vatkaa joukkoon tomusokeri ja vaniljasokeri, kunnes kuorrute on tasaisen pehmeää.
- Levitä kuorrute hyvin jäähtyneiden piparitaikinalevyjen päälle. Leikkaa levyt suupaloiksi ja nauti!
Katso videolta ohjeet:
0:55