Julkaistu
Joulun odotukseen täydellinen piparijäätelö sopii makeiden herkkujen ystäville. Tarvitset vain neljä ainesosaa.
Ainekset
- 4 dl kuohukermaa
- 1 prk (397 g) makeutettua kondensoitua maitoa
- 1 tl piparkakkumaustetta
- pipareita oman maun mukaan
Valmistusohje
- Vatkaa kuohukerma vaahdoksi.
- Vatkaa joukkoon kondensoitu maito.
- Sekoita joukkoon piparkakkumauste ja piparkakkuja muruina tai paloina riippuen siitä, haluatko jäätelön joukkoon sattumia vai et.
- Laita seos astiassa pakastimeen ainakin muutamaksi tunniksi, mieluiten yön yli.
- Ota jäätelö pakkasesta, ja koristele valmiit annokset makusi mukaan esimerkiksi piparkakkumuruilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Anun lohipiirakka
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti
-
MasterChef Suomi: Syksy lautasella, Pilvin resepti