Mainos
Gluteenittomat juustosconsit
Julkaistu
Herkulliset skonssit tarjotaan perinteisesti teen kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- Reseptistä tulee n. 16 kpl
Raaka-aineet
- 6 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
- 2 1/2 dl Semper Kaurahiutaleita
- 2 tl leivinjauhetta
- 1/2 tl suolaa
- 2 dl juustoraastetta
- 100 g margariinia
- 4 dl piimää
Valmistusohje
Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää juusto. Lisää juokseva margariini ja kylmä piimä. Sekoita taikinaksi.
Leivo taikinasta leivinpaperilla vuoratun, jauhotetun pellin päällä neljä pyöreää, matalaa leipää, jotka ovat halkaisijaltaan n. 20 cm. Jaa jokainen leipä vielä kevyillä viilloilla neljään osaan.
Paista uunin keskiosassa 225 °C:ssa n. 10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa