Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteenittomat juustosconsit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Herkulliset skonssit tarjotaan perinteisesti teen kanssa.

Ainekset

  • Reseptistä tulee n. 16 kpl

Raaka-aineet

  • 6 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 2 1/2 dl Semper Kaurahiutaleita
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 dl juustoraastetta
  • 100 g margariinia
  • 4 dl piimää

Valmistusohje

Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää juusto. Lisää juokseva margariini ja kylmä piimä. Sekoita taikinaksi.

Leivo taikinasta leivinpaperilla vuoratun, jauhotetun pellin päällä neljä pyöreää, matalaa leipää, jotka ovat halkaisijaltaan n. 20 cm. Jaa jokainen leipä vielä kevyillä viilloilla neljään osaan.

Paista uunin keskiosassa 225 °C:ssa n. 10 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Sämpylät