Mainos
Gluteeniton pizzapohja
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Gluteenittomat pizzapohjat, 2 kpl
- 0,5 pkt (25 g) hiivaa
- 1,5 dl kädenlämpöistä vettä
- 2 rkl öljyä
- 0,5 tl suolaa
- 4 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta (kaikki Semper jauhoseokset sopivat tähän, kokeile myös Maalaisleipä jauhoseoksella)
Valmistusohje
Liuota hiiva veteen, lisää suola ja öljy. Lisää jauhoseos ja sekoita taikinaksi. Anna nousta 15 min. leivinliinan alla.
Leivo taikinasta 2 pizzapohjaa leivinpaperin päällä. Paista heti 225 °C:ssa n. 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku