Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteeniton pizzapohja

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Gluteenittomat pizzapohjat, 2 kpl

  • 0,5 pkt (25 g) hiivaa
  • 1,5 dl kädenlämpöistä vettä
  • 2 rkl öljyä
  • 0,5 tl suolaa
  • 4 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta (kaikki Semper jauhoseokset sopivat tähän, kokeile myös Maalaisleipä jauhoseoksella)

Valmistusohje

Liuota hiiva veteen, lisää suola ja öljy. Lisää jauhoseos ja sekoita taikinaksi. Anna nousta 15 min. leivinliinan alla.

Leivo taikinasta 2 pizzapohjaa leivinpaperin päällä. Paista heti 225 °C:ssa n. 20 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Pizzapohja