Mainos
Gluteenittomat Piparkakut
Julkaistu
Piparkakut voi valmistaa joko Semper Gluteenittomalla jauhoseoksella tai Hienolla jauhoseoksella.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
N. 150 kpl
- 150 g margariinia
- 1 dl sokeria
- 3/4 dl tummaa siirappia
- 1 rkl kanelia
- 2 tl inkivääriä
- 1 1/2 tlk mausteneilikkaa
- 1 tl kardemummaa
- 2 munaa
- 7 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta (säästä 1 dl leivontaan)
Valmistusohje
Sulata margariini, lisää sokeri, siirappi ja mausteet. Anna jäähtyä.
Lisää seokseen muna ja jauhot.
Anna taikinan olla jääkaapissa yön yli.
Kauli taikina levyksi ja ota siitä muotilla pipareita.
Paista 200 °C:ssa n. 5 minuuttia.
Vinkki! Kun haluat leipoa ohuita piparkakkuja, kauli taikina leivinpaperin päällä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa