Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteenittomat Piparkakut

Julkaistu 19.11.2013 12:35

Piparkakut voi valmistaa joko Semper Gluteenittomalla jauhoseoksella tai Hienolla jauhoseoksella.

N. 150 kpl

  • 150 g margariinia
  • 1 dl sokeria
  • 3/4 dl tummaa siirappia
  • 1 rkl kanelia
  • 2 tl inkivääriä
  • 1 1/2 tlk mausteneilikkaa
  • 1 tl kardemummaa
  • 2 munaa
  • 7 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta (säästä 1 dl leivontaan)

Valmistusohje

Sulata margariini, lisää sokeri, siirappi ja mausteet. Anna jäähtyä.

Lisää seokseen muna ja jauhot.

Anna taikinan olla jääkaapissa yön yli.

Kauli taikina levyksi ja ota siitä muotilla pipareita.

Paista 200 °C:ssa n. 5 minuuttia.

Vinkki! Kun haluat leipoa ohuita piparkakkuja, kauli taikina leivinpaperin päällä.

Tuoreimmat aiheesta

Piparkakut