Raparperihilloke
Julkaistu
Suloinen suvijälkiruoka. Voit tarjota myös kevyenä välipalana lautasellisen hilloketta korpun ja maitolasin kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- n. 1 kg raparperia
- 1 dl sokeria
- 2 dl kuohukermaa
Valmistusohje
1. Viipaloi varret karkeasti. Sekoita sokerin kanssa kattilassa, kuumenna ja keitä hiljaa, kunnes raparperi on pehmeää.
2. Anna jäähtyä. Tarjoile kerman ja pikkuleipien kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku