Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Vaniljainen raparperihilloke

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ensimmäiset raparperin varret tapaavat olla kauniin vaaleanpunaisia ja antavat väriä hillokkeelle, joka on viettelevän hyvää kevyesti vatkatun kerman ja lempikakun kanssa.

Neljälle

  • n. 1 kg hentoja raparperin varsia
  • 1 dl sokeria
  • ½ vaniljatanko

Lisäksi

  • 2 dl kuohukermaa

Valmistusohje

1. Viipaloi raparperinvarret ohuelti. Sekoita kattilassa sokerin jja halkaistun vaniljatangon kanssa, keitä hiljaa, kunnes raparperi on pehmeää.

2. Nosta vaniljatanko pois, raaputa siemenet hillokkeeseen. Anna jäähtyä. Tarjoile löysäksi vatkatun kerman ja pikkuleipien kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Hillot