Lämmin raparperipaistos
Julkaistu
Ihana raparperipaistos on täydellinen kesän jälkiruoka. Lisukkeeksi sopivat vaniljajäätelö ja tuoreet mansikat.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Valmistusohje
Kuori ja leikkaa raparperi kymmenen sentin pätkiksi. Asettele pannulle, sokeria ja voita ynnä raparperit. Hauduta muodostuneessa liemessä muutama minuutti, mausta siellä kanelilla.
Raparperit ovat sopivan kypsiä silloin kun pysyvät vielä koossa ja ovat nosteltavissa. Tarjoa vaniljajäätelön kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku