Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Taatelimakronit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tuoreet taatelit maistuvat mainioilta hedelmäsalaatissa. Makroneihin käytämme kuivattuja taateleita. Taatelimakronit maistuvat hyviltä hedelmäjälkiruokien kera.

50 kpl

  • 2 kananmunaa
  • 2 ¼ dl kidesokeria
  • 200 g jauhettuja hasselpähkinöitä
  • 200 g taateleita, hienonnettuja
  • 1 rkl vaniljasokeria

Leivinpaperin penslaukseen

  • margariinia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Peitä pelti leivinpaperilla, penslaa se sulatetulla margariinilla.

2. Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi.

3. Lisää pähkinät, taatelit ja vaniljasokeri taikinaan.

4. Laita pellille taikinanokareita ja paista niitä uunin keskitasolla n. 20 minuuttia. Pikkuleivistä tulee sitkeitä.