Taatelimakronit

Tuoreet taatelit maistuvat mainioilta hedelmäsalaatissa. Makroneihin käytämme kuivattuja taateleita. Taatelimakronit maistuvat hyviltä hedelmäjälkiruokien kera.

50 kpl

  • 2 kananmunaa
  • 2 ¼ dl kidesokeria
  • 200 g jauhettuja hasselpähkinöitä
  • 200 g taateleita, hienonnettuja
  • 1 rkl vaniljasokeria

Leivinpaperin penslaukseen

  • margariinia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Peitä pelti leivinpaperilla, penslaa se sulatetulla margariinilla.

2. Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi.

3. Lisää pähkinät, taatelit ja vaniljasokeri taikinaan.

4. Laita pellille taikinanokareita ja paista niitä uunin keskitasolla n. 20 minuuttia. Pikkuleivistä tulee sitkeitä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!