Taatelimakronit
Tuoreet taatelit maistuvat mainioilta hedelmäsalaatissa. Makroneihin käytämme kuivattuja taateleita. Taatelimakronit maistuvat hyviltä hedelmäjälkiruokien kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
50 kpl
- 2 kananmunaa
- 2 ¼ dl kidesokeria
- 200 g jauhettuja hasselpähkinöitä
- 200 g taateleita, hienonnettuja
- 1 rkl vaniljasokeria
Leivinpaperin penslaukseen
- margariinia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Peitä pelti leivinpaperilla, penslaa se sulatetulla margariinilla.
2. Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi.
3. Lisää pähkinät, taatelit ja vaniljasokeri taikinaan.
4. Laita pellille taikinanokareita ja paista niitä uunin keskitasolla n. 20 minuuttia. Pikkuleivistä tulee sitkeitä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka