Mantelipikkuleipiä vadelmalla

Nämä ovat herkullisia ja helposti leivottavia pikkuleipiä, jotka maistuvat parhaalta vastapaistettuina.

n. 20 kpl

  • 200 g manteleita
  • 5 karvasmantelia
  • 3 dl kidesokeria
  • 1 rkl perunajauhoja
  • 3 munanvalkuaista
  • 1 dl vadelmahilloa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kalttaa ja kuori mantelit, jauha ne myllyssä tai tehosekoittimessa. Sekoita mantelit, sokeri ja perunajauhot. Vatkaa valkuaiset ja lisää taikinaan.

2. Laita taikinanokareita ruokalusikalla leivinpaperille pellille, älä litistä.

3. Laita nokareiden päälle nokare hilloa, paista uunin keskitasolla n. 5 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä leivinpaperilla.

Parhaat ruokaohjelmat