Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Banaanijälkiruoka

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valitse mielipähkinöitäsi tähän jälkiruokaan. Vaniljajäätelö sopii hyvin oheen.

3-4 hengelle

  • 3 banaania
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl kanelijauhetta
  • 50 g pähkinöitä
  • 1 dl rusinoita
  • 50 g voita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Halkaise banaanit pitkittäin ja aseta ne uunivuokaan.

2. Sekoita sokeri ja kaneli keskenään ja ripottele banaanien päälle. Rouhi pähkinät ja ripottele nekin, kuten myös rusinat banaanien ylle.

3. Höylää kylmästä voista lastuja ylimmäksi. Paista uunin keskitasolla, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tuoreimmat aiheesta

Jälkiruoka