Letut nektariinilla

Amerikkalaiset letut ovat täydellistä aamiaista, varsinkin viikonloppuisin. Nektariinit antavat ruokaan raikkautta.

Neljälle

  • 1 kananmuna
  • 2 ½ dl piimää
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl voisulaa
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • 2 nektariinia
  • vaahterasiirappia

Valmistusohje

1. Vatkaa muna ja piimä, sihtaa mukaan jauhot ja leivinjauhe samalla sekoittaen. Lisää suola ja voisula, sekoita tasaiseksi taikinaksi.

2. Paista kullanruskeita lettuja voissa molemmin puolin.

3. Halkaise nektariinit ja poista kivet. Lohko ne ohuesti. Tarjoile nektariinilohkot ja vaahterasiirappi lettujen kera.

Parhaat ruokaohjelmat