Letut nektariinilla
Julkaistu
Amerikkalaiset letut ovat täydellistä aamiaista, varsinkin viikonloppuisin. Nektariinit antavat ruokaan raikkautta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kananmuna
- 2 ½ dl piimää
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- 1 ½ tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 1 tl voisulaa
- voita paistamiseen
Tarjoiluun
- 2 nektariinia
- vaahterasiirappia
Valmistusohje
1. Vatkaa muna ja piimä, sihtaa mukaan jauhot ja leivinjauhe samalla sekoittaen. Lisää suola ja voisula, sekoita tasaiseksi taikinaksi.
2. Paista kullanruskeita lettuja voissa molemmin puolin.
3. Halkaise nektariinit ja poista kivet. Lohko ne ohuesti. Tarjoile nektariinilohkot ja vaahterasiirappi lettujen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa