Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Letut nektariinilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Amerikkalaiset letut ovat täydellistä aamiaista, varsinkin viikonloppuisin. Nektariinit antavat ruokaan raikkautta.

Neljälle

  • 1 kananmuna
  • 2 ½ dl piimää
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl voisulaa
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • 2 nektariinia
  • vaahterasiirappia

Valmistusohje

1. Vatkaa muna ja piimä, sihtaa mukaan jauhot ja leivinjauhe samalla sekoittaen. Lisää suola ja voisula, sekoita tasaiseksi taikinaksi.

2. Paista kullanruskeita lettuja voissa molemmin puolin.

3. Halkaise nektariinit ja poista kivet. Lohko ne ohuesti. Tarjoile nektariinilohkot ja vaahterasiirappi lettujen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Makeat letut