Mantelipikkuleivät
Nokareina pellille laitettavat pikkuleivät ovat helposti leivottavia. Älä laita nokareita liian lähelle toisiaan, taikina nimittäin leviää pellillä jonkin verran paistamisen aikana. Käytä leivinpaperia.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
20 kpl
- 200 g hienoksi jauhettua mantelia
- 5 karvasmantelia, hienonnettuina
- 3 dl kidesokeria
- 1 rkl perunajauhoja
- 3 munanvalkuaista
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita mantelit, sokeri ja perunajauhot ja kääntele lopuksi mukaan munanvalkuaiset.
2. Laita taikinasta nokareita leivinpaperille pellille. Paista n. 5 minuuttia uunin keskitasolla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"