Mantelipikkuleivät

Nokareina pellille laitettavat pikkuleivät ovat helposti leivottavia. Älä laita nokareita liian lähelle toisiaan, taikina nimittäin leviää pellillä jonkin verran paistamisen aikana. Käytä leivinpaperia.

20 kpl

  • 200 g hienoksi jauhettua mantelia
  • 5 karvasmantelia, hienonnettuina
  • 3 dl kidesokeria
  • 1 rkl perunajauhoja
  • 3 munanvalkuaista

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita mantelit, sokeri ja perunajauhot ja kääntele lopuksi mukaan munanvalkuaiset.

2. Laita taikinasta nokareita leivinpaperille pellille. Paista n. 5 minuuttia uunin keskitasolla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!