Täytetyt yllätystomaatit

Nämä tomaattimunat voi tehdä niin mätitahnalla kuin mädilläkin, suolaisena pienenä yllätyksenä.

Kolmelle-neljälle

  • 6-8 kiinteää tomaattia
  • n. ½ dl mätitahnaa
  • 6-8 pientä kananmunaa
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa tomaateista ”hattu” pois ja koverra pois siemenet. Leikkaa pohjasta ohuenohut pala pois, jotta tomaatit pysyvät paremmin pystyssä uunivuoassa, mutta kuoren pitää pysyä ehjänä.

2. Laita jokaisen tomaatin pohjalle hieman mätitahnaa ja riko niihin sitten kananmunat.

3. Suolaa kevyesti ja laita vuoka uuniin, kunnes munat ovat jähmettyneet.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!