Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Provencelaiset tomaatit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on maukas lisuke niin lampaalle kuin naudanlihallekin. Käytä hieman kuivahtanutta, päivän vanhaa leipää.

Neljälle

  • 4 isoa tomaattia
  • 3 dl murustettua, vaaleaa leipää
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ½ dl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja koverra sisukset.

2. Hienonna tomaatin hedelmäliha ja sekoita se leivänmurujen, persiljan ja hienonnetun valkosipulin kanssa. Mausta. Lisää oliiviöljy, sekoita ja täytä tomaatit.

3. Kypsennä uunissa 15-20 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt tomaatit