Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Persiljaiset tomaatit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tomaateilla on kasvistäyte, joka maistuu ihanalta. Sopii hyvin esimerkiksi alkuruoaksi.

Kahdeksalle

  • 8 keskikokoista tomaattia

Täyte

  • 4-5 kuivaa vaaleaa leipää muruina
  • 2 munaa
  • 1 dl persiljasilppua
  • 4 rkl parmesaaniraastetta
  • 2 valkosipulinkynttä puristettuna
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa tomaateista hattu. Koverra pois siemenet. Nosta tomaatit uunivuokaan.

2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sekoita täytteen ainekset, käytä sen verran öljyä, että se sitoo ainesosat. Täytä tomaatit. Paista uunin alatasolla, kunnes ne tuntuvat kypsiltä.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt tomaatit