Savusilakkamunat

Tämä on elegantti pieni alkuruoka hauskoilla mauilla, tarjoile maukkaan leivän kera.

8 kpl

  • 4 isoa tomaattia
  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • ¼ dl rapsiöljyä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 3 savusilakkaa, perattuja
  • 3 rkl pehmeää voita
  • 3-4 rkl kermaa
  • 2 rkl kapriksia
  • salaattipeti
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Halkaise tomaatit, koverra pois siemenet.

2. Halkaise munat, poista keltuainen ja laita valkuaiset tomaattien sisään.

3. Sekoita keltuaiset, öljy, viinietikka, savusilakkafileet, voi ja kerma tahnaksi. Mausta. Täytä valkuaiset seoksella, koristele kapriksilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.