Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Savusilakkamunat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on elegantti pieni alkuruoka hauskoilla mauilla, tarjoile maukkaan leivän kera.

8 kpl

  • 4 isoa tomaattia
  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • ¼ dl rapsiöljyä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 3 savusilakkaa, perattuja
  • 3 rkl pehmeää voita
  • 3-4 rkl kermaa
  • 2 rkl kapriksia
  • salaattipeti
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Halkaise tomaatit, koverra pois siemenet.

2. Halkaise munat, poista keltuainen ja laita valkuaiset tomaattien sisään.

3. Sekoita keltuaiset, öljy, viinietikka, savusilakkafileet, voi ja kerma tahnaksi. Mausta. Täytä valkuaiset seoksella, koristele kapriksilla.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt tomaatit