Johnny Gaudreaun ex-pomo Jarmo Kekäläinen julkaisi koskettavan muistokirjoituksen

NHL-seura Columbus Blue Jacketsin GM:nä vuosina 2013–2024 toiminut Jarmo Kekäläinen kommentoi sosiaalisessa mediassa ex-pelaajansa Johnny Gaudreaun ja tämän Matthew-veljen traagista poismenoa.

Heinäkuussa 2022 Columbukseen rajoittamattomana vapaana-agenttina siirtynyt Gaudreau oli Kekäläisen GM-vuosien merkittävin värväys.

Yhdysvaltalaishyökkääjä oli tehnyt edellisellä kaudella Calgaryssa 115 tehopistettä, jotka oikeuttivat pistepörssin kolmossijaan. Gaudreau solmi Columbuksen kanssa seitsemän vuoden ja 68,25 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen.

Tänään, reilut kaksi vuotta myöhemmin, Columbus tiedotti Gaudreaun ja hänen veljensä Matthew'n kuolleen eilisiltana pyörälenkillä, kun auto ajoi heidän päälleen. Johnny Gaudreau oli kuollessaan 31- ja Matthew Gaudreau 29-vuotias.

Kekäläinen esitti monien muiden tavoin osanottonsa sosiaalisen median välityksellä.

– Olen syvästi surullinen myöhään eilen saamastani uutisesta. Levätkää rauhassa, Johnny ja Matthew. Olitte hienoja nuoria miehiä, ja teillä oli kaunis perhe, joka vaikutti tiiviiltä. Lähditte aivan liian aikaisin, Kekäläinen kirjoittaa X-tilillään.

– Osanottoni Gaudreaun perheelle. Voimaa suruunne. Tämä on musertavaa.

Lue myös:

    Uusimmat