Englannin supertähti sohaisi ampiaispesää Huuhkajat-ottelun alla – "Olin pöyristynyt"

Manchester Cityn englantilaistähti Jack Grealish ei ole sulattanut sitä, ettei häntä valittu viime kesänä pelattuun EM-turnaukseen. 

Laitahyökkääjänä viihtyvä Grealish, 29, ei mahtunut silloisen päävalmentajan Gareth Southgaten valitsemaan Englannin 26 pelaajan EM-miehistöön. Grealish oli omien sanojensa mukaan päätöksestä "pöyristynyt", vaikka tunnustaakin, ettei hänellä ollut alla unelmakausi. 

– Rehellisesti sanottuna en ollut samaa mieltä.

– Jokaiselle pelipaikalle tarvitaan tasapainoa, ja olen nykyään melko kokenut pelaaja. Olen voittanut paljon, joten jos minulta kysytään, olen edelleen sitä mieltä, että minun olisi pitänyt olla mukana, Grealish kommentoi BBC:lle.

Southgaten vetäydyttyä Englannin päävalmentajan tehtävät ainakin väliaikaisesti haltuunsa ottanut Lee Carsley on luottanut Grealishiin kahdessa luotsaamassaan Kansojen liigan ottelusta. Lisää on luvassa tällä viikolla, kun Englanti kohtaa muun muassa Huuhkajat Olympiastadionilla sunnuntaina. 

Grealishin mukaan Carsley on keskustellut paljon hänen kanssaan. 

– Minusta on tuntunut, että manageri todella arvostaa minua. En voi ylistää häntä (Carsley) liikaa, Grealish toteaa. 

Englanti on voittanut Carsleyn alaisuudessa ottelut Irlantia sekä Suomea vastaan 2–0. Grealish onnistui maalinteossa näistä ensimmäisessä.

Ennen Suomi-vierasottelua Englanti kohtaa torstaina Kreikan kotonaan. Huuhkajat pelaa Helsingissä Irlantia vastaan.  

Lue myös:

    Uusimmat