Hjelm: Aivan upea peli pojilta

Tampere Unitedin päävalmentaja Ari Hjelm oli ylpeä joukkueestaan, joka pudotti Levski Sofian jatkosta Mestarien liigassa. Molemmat ottelut päättyivät TamU:n 1-0-voittoon.

TamU:n verkkosivujen mukaan Hjelm tunnusti ottelun jälkeen suoraan, että päässä ”kuhisee muurahaisia”.

- Otimme kaksi voittoa viime kaudella Mestarien liigan lohkovaiheessa pelanneesta joukkueesta ja sitä kautta tärkeitä pisteitä Suomen pistekoriin. Totuus on, että ennakkosuosikki putosi ja kansainvälisesti se on niin iso asia, että se noteerataan laajasti. Olen äärettömän iloinen siitä, että pelaajamme pystyvät venymään tällaisissa paikoissa, Hjelm hehkutti.

Hjelm korosti koko joukkueen hienon työn merkitystä, mutta nosti esiin kokemuksen painoarvon.

- Tiukassa paikassa kokeneet pelaajat nousevat yleensä esiin. Tänään Mikko Kavén otti pari todella tärkeää koppia ja niin Jarkko Wiss, Jari Niemi, Antti Pohja kuin kumppanit pelasivat todella hyvin. Mutta unohtaa ei sovi muitakaan. Koko joukkue pelasi äärimmäisen kypsästi, Hjelm ylisti.

TamU-luotsi oli tyytyväinen taktiikan onnistumiseen molemmissa osaotteluissa, vaikka joukkoon mahtui muutamia vaikeampiakin hetkiä.

- Onhan se selvää, että tällaisessa hornankattilassa olimme puristuksessa. Jo vastaanottomme oli aika kova, yleisö näytteli keskisormea ja heitteli bussia pulloilla. Kokemattomammalle joukkueelle se olisi ollut vielä kovempi paikka. Meillä on onneksi kokemusta Intertotossa näistä Balkanin maista, joten meille se ei ollut mikään yllätys.

- Tiesimme, että ensimmäiset 20 minuuttia vastustaja tulee kovaa. Jouduimme puolustuskannalle, emmekä saaneet kunnolla omia vastaiskuja aikaiseksi. Puolustuspelin hoidimme kuitenkin tyylikkäästi, eikä Levski pystynyt sitä rikkomaan. Aivan upea peli pojilta, Hjelm kiitteli.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat