Kokonaisia tattarisuurimoita

Julkaistu 05.03.2014 20:18(Päivitetty 07.03.2014 12:18)

GoGreen Kokonainen Tattari on hyvä ja terveellinen aines leipätaikinassa, puurossa ja ruoanlaitossa. Voit myös käyttää sitä samoin tavoin kuin couscousia tai bulguria esim. ruokaisissa salaateissa.

+ Proteiinin lähde

+ Kuidun lähde

+ Luontaisesti gluteeniton

Ravintosisältö per 100 g:

Energiaa 1400 kJ/ 330 kcal
Rasvaa 2 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraattia 65 g
josta sokereita 0,4 g
Ravintokuitua 6 g
Proteinia 11 g
Suolaa <0,01 g
Rautaa 4 mg (28%*)
Magnesiumia 180 mg (48%*)
* % päivän saantisuostuksesta

Valmistus:

Laske 0,5 dl tattaria ja 1,5 dl vettä per annos.

1. Huuhtele tattari ensin lämpimällä ja sitten kylmällä vedellä.

2. Kiehauta vesi. Lisää tattari, suola ja mahdolliset muut mausteet. Anna hiljalleen kiehua 10-15 min.

3. Anna mielellään tattarin turvota vähän lisää ennen tarjoilua

Tattaripuuroa varten laske 1 osa tattaria per 3,5 dl vettä. Keitä 10 min väillä sekoittaen.

Artikkelin tarjoaa: GoGreen

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle