Leikkaa kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi ja kuullota se kattilassa öljyssä pehmeäksi. Lisää joukkoon suikaloidut sipulit sekä kaikki mausteet ja kaada vesi mukaan. Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia ja ruskista sillä aikaa jauheliha pannulla rapeaksi.
Lisää paistettu liha kattilaan ja anna keiton kiehua vielä 5 minuuttia. Lisää nestettä tarvittaessa. Tarkista maku ja halutessasi ripottele pinnalle tuoreita yrttejä.
Yhden annoksen energiasisältö:
Energiaa 400 kcal
Proteiinia 27g (27 E%)
Hiilihydraatteja 14g (14 E%)
Kuitua 4g
Rasvaa 26g (59 E%)
josta tyydyttynyttä rasvaa 8g (31% kokonaisrasvasta, rasvan laatu on hyvä)
Suolaa 2,8g
Käyttämällä mahdollisimman vähärasvaista jauhelihaa (alle 7% rasvaa), laskee annoksen energia 150 kcal.