Max Verstappenilla ja appiukolla yhteensä kuusi MM-titteliä – perhetapaamisilla erikoinen piirre

Kisaviikonloppuina kaiken keskittymisensä ajamiseen panostava F1-mestari Max Verstappen ei jaksa vapaa-ajallaan miettiä moottoriurheilua juuri lainkaan. Siitä ei ole kuitenkaan haittaa appiukko Nelson Piquet’a tavatessa.

Verstappen on pitänyt yhtä Piquet’n Kelly-tyttären kanssa vuodesta 2020 alkaen. Seuraavina vuosina hän on voittanut kolme maailmanmestaruutta putkeen nousten MM-titteleiden määrässä Piquet’n rinnalle.

Kovista saavutuksista ja lukemattomista voitoista huolimatta Verstappenin vieraillessa Brasiliassa puheet eivät juurikaan käänny formuloihin.

– Emme oikeastaan puhu moottoriurheilusta. Hän on puhunut siitä jo enemmän kuin riittävästi elämänsä aikana, Verstappen paljastaa hollantilaiselle Formula1.nl-sivustolle.

– Jossain kohtaa se ei tunnu enää mielekkäältä. Olet jo puhunut siitä tarpeeksi. Ymmärrän sen, sillä elämässä on muutakin.

Verstappen pysyttelee mielellään itsekin erossa F1-hulinasta kisaviikonloppujen ulkopuolella. Tämä pätee myös sosiaalisessa mediassa.

– En juurikaan seuraa F1-aiheisia tilejä tai ihmisiä muutenkaan, hän toteaa.

– Itse asiassa seuraan vain muita lajeja ja urheilijoita, myös tasapainottaakseni elämääni. En halua tietää kaikkea siitä, mitä paddockilla tapahtuu. Varsinkaan ollessani kotona.

– Se todellakin pätee myös perhevierailuihin Brasiliassa, Verstappen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat