Oho! Englannilta iso yllätysveto EM-finaalin avaukseen

Gareth Southgate on tehnyt yllättävän muutoksen avauskokoonpanoonsa, kun Englanti lähtee tavoittelemaan historiansa ensimmäistä Euroopan mestaruutta sunnuntain loppuottelusta Espanjaa vastaan.

Englantilaislehti Daily Telegraph kertoo, että Manchester Unitedia edustava Luke Shaw nousee Kieran Trippierin tilalle avaukseen.

Aiheuttaako pelaamattomuus riskin?

Shaw, 29, saapui Englannin EM-kisamiehistöön loukkaantuneena. Hän pelasi ensimmäisen ottelunsa vasta puolivälierässä Sveitsiä vastaan, jolloin hän tuli penkiltä sisään 42 minuutiksi.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

EM-kisojen välierässä Shaw pelasi toisen puoliajan Hollantia vastaan.

Shaw ei kuitenkaan ole aloittanut yhtäkään ottelua Englannin riveissä sitten viime vuoden kesäkuun. Hänen edellinen kertansa avauskokoonpanossa oli Manchester Unitedille helmikuussa.

Southgaten odotettiin lähtevän EM-kisojen loppuotteluun samalla miehistöllä kuin keskiviikon EM-välierään Hollantia vastaan.

Englantilaisluotsi kuitenkin toivoo, että vaikka Shaw on kamppailut viimeisen vuoden useiden loukkaantumisten kanssa, voi viime EM-finaalin maalintekijä tarjota Trippieriä enemmän uhkaa vasemman laitapuolustajan tontilta.

 

Lue myös:

    Uusimmat